Stek kycklingbitarna i gryta eller wok, salta och peppra. Häll sedan i krossade tomater, grädden och kycklingbitarna och låt småkoka en stund på svag värme
Salta och peppra och strö dragonen på köttsidan av kycklingen. Ta ut formen, för potatisen åt kanterna och lägg kycklinghalvorna med skinnsidan upp i mitten
Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek. Woka grönsakerna och kycklingen i olja tills grönsakerna har mjuknat och kycklingen är genomstekt
Lägg kycklingbenen i en bunke. Bred ut i en ugnsfast form, strö över rosmarinkvistarna (som inte ska vara hackade) och lägg de marinerade kycklingbenen ovanpå
Medan kycklingen kokar skär ni vitkålen i småbitar och grovriver resten av morötterna. Lyft upp kycklingen och lägg på en skärbräda för att svalna av lite
Jag skrev en liten kommentar till henne om att jag hade tänkt göra något som gick snabbt, enkelt och lätt med kyckling i och med det oftast innebär kaos i bygget när jag ska laga mat och barnen oftast har sin sämsta stund just då
Bryn kycklingbitarna, salta och peppra. Tillsätt kycklingen. Skär kycklinginnerfiléerna i 2-3 cm bitar. Servera med ananas i bitar, kokos och rostade solroskärnor 700 g kycklinginnerfilé