Dubbelmarinerad oxfilé En klassiker från Allt om mat kommer här. Har du inte provat det r det dags nu, kanske att överraska far med på söndag Mat och annat gott!
Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål Hos Tasteline finns ett recept som jag länge tänkt testa och igår blev det av. Och det var bra att det verkligen blev av för rätten var riktigt god Min matblogg
Oxfilégratäng Ugn 200º. Skala och koka potatisen. Häll av vattnet och häll i mjölk, smör, salt och peppar i grytan. Vispa till ett fluffigt mos med elvisp Matklubben.nu
Oxfilé Provençale Special Aromblandning. Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Forma den i folie till en rulle Matklubben.nu
Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås Börja med svampkrämen. Skala och finhacka lök och vitlök. Ansa och finhacka svampen smått. Fräs de båda löksorterna och svampen i matfettet i en kastrull tills all vätska kokat in Matklubben.nu
Oxfilé med trattkantarellsås Hacka svamp och vitlök. Fräs det i smör i en gryta. Strö över mjölet och rör om. Späd med vatten och grädde Matklubben.nu