Kinesiskt och kinesiskt, jag vet egentligen inte. Men om jag kallar det fläskgryta med inspiration från Asien, eller i alla fall den asiatiska hyllan i livsmedelsbutiken
Du behöver. 600-800g fläskfilé1, 5 dl grädde2 dl grekisk yoghurt (finns på LIDL, jätte god, mild och krämig, den innehåller bara 2,8 kollisar)1 msk soya1 vitlöksklyfta salt och pepparrosépeppar för dekoration Så här gör Du
Efter en skön dag med sol och bad och trevligt sällskap så grillade vi även denna kväll. Vi grillade rostas och till köttet hade vi en fräsch sallad, goda såser och saltbakade potatisar
Vi har ju alltid mycket älgkött i frysen och har varit lite dåliga på att använda det under sommaren eftersom älgkött är väldigt magert och inte passar särskilt bra på grillen
Leifs föräldrar är här nu och hjälper Leif med renovering och passa Ida medans jag är på jobbet. Två av barnens kusiner följde med så det är fullt hus här
Detta är en köttgryta som Tommys lillebror Pelle har bjudit oss på för länge sedan, och den har blivit en klassiker för oss när vi vill förbereda, och gärna tillagar vi den dagen innan, ju godare blir den
Japp, då var det dags för lite ledighet igen. Idag så firade vi helgen litegrann genom att göra en kanongod fisksoppa och dricka ett gott vitt vin till
Sätt ugnen på 225°. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg 1 tsk färskost på varje filé och rulla ihop dem