Skiva lökochchampinjoner. Häll på lök- och svampfräset och resterande ingredienser, utom maizena. Biffmed bambuskott ochchampinjoner är en favorit, och jag vågar nästan påstå att detta recept smakar som på restaurang
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lökoch en riktigt god fet gräddsås
500 g ryggbiff av nötkött. 4 rödlökar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
1 kg Lövbiff. 1 200 g Rödlök Eller purjolök om du vill ha det. 1 5 st Stora färska champinjoner. 1 1 dl Tamarisoja Ger absolut bäst smak, men annan soja funkar med. 1 1 tsk Vitlökspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.