I fredags gjorde vi dessa ljuvliga mazarinerna, riktigt goda. Mördeg 100 g rumsvarmt smör 50 g florsocker 1 stor äggula 125 g vetemjöl Rör smör och socker några minuter tills sockerkristallerna löst sig, tillsätt äggulan och arbeta hastigt in mjölet
När jag var i Stockholm i augusti tidigare i år så åt jag middag med bästaste Pia på Wagamama. Det är en internationell franchisekedja med huvudsäte i Storbritannien och serverar japanskinspirerad mat för hela slanten
Sätt ugnen på 175 C. Sila ner mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. I en stor skål vispa smör, farin och strösocker tills luftigt, tillsätt äggen och vispa ordentligt
Inte bara vid denna tiden på året, så älskar jag allt som smakar pepparkaka. Kryddorna som luktar så gott och som man egentligen kan smaksätta lite av varje med
Smält smöret, vipsa ner ägg och mjölk, ställ åt sidan. Blanda de torra ingredienderna i en annan bunke och tillsätt kryddorna och de krossade pepparkakorna