Jun3. Kladdkaka med päron och mint. Posted on 3 juni, 2013 by Peggy. Standard. Visst minns vi päronhalvorna med After Eight som åts flitigt som dessert
Aug14. Köttfärspaj med filodeg och senap. Posted on 14 augusti, 2013 by Peggy. Standard. Supersmarrigt. Hade lite filodeg kvar i frysen sedan sist, och köttfärs stod på menyn
Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem. Men inte denna inte. Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie
Klassisk rätt gjod på älgkött. Jag tycker om att ha mycket morötter i, men det gör du ju som du vill. Det sägs att det är en skånsk kalops när man har tillsatt morötter
Det är sensommar och dags för björnbären att mogna. Varje sommar lånar vi svärföräldrarnas båt på Hönö och styr mot ölandskapet i skärgården som har fullt av björnbär
Det här är en idé jag fick från en tidning som jag bläddrade i hos mina föräldrar. Jag valde en grekisk touch på rätten med fetaost samt tzatziki som tillbehör
Oj vilket härligt väder det har varit i helgen. Har befunnit mig bland sjöar och djupa skogar. Grillat färdiga hamburgare och korv och njutit av enkelheten och värmen
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster