Originalets penne byter vi ut mot sedani, men det är givetvis en ren smaksak. De två gånger vi hittills lagat sedan allavodka har vi njutit av en flaska
Lite oklart vem som kom på det här med att ha vodka i pastasåsen, men gott är det. Som en gräddig tomatsås med lite extra untz tack vare vodka, chiliflakes och parmesan
Penne all' arrabbiata Tomatsås. 1 liten burk sardeller (ca 10 st) 100 g rumsvarmt smör 500 g penne salt 3 msk finhackad persilja Gör så här. 500 g penne
Ha i detta i Vodka/lökblandningen, låt koka upp. ÄNTLIGEN har jag ett användningsområde för den stora flaskan Absolut Vodka som jag köpte för en herrans massa år
Häll i vodkan och låt koka upp tills det avdunstat. 2-3msk vodka. Riv parmesan och hacka upp all lök. Lägg i lite olja i pannan och häll i löken tills de mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.