Blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Krydda med timjan, salt och peppar. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan
Salta, peppra och krydda med örtkryddor. 2 tar du väldigt lugnt med fettet, en tesked får räcka). 2 tar du väldigt lugnt med fettet, en tesked får räcka)
Jag gillar smaker frånMedelhavet i kombination med det svenska. Idag är det Micke Raittila på Paleo Nordic som bidrar med sitt favoritrecept à la Paleo
Ta av från värmen och blanda ner persilja, ingefära, citronsaft, salt och peppar. Dela blomkålen i mindre bitar och kör tillsammans med moroten till ett grynigt ”ris”
Som synes har jag varit långt ifrån så aktiv med skrivandet som jag skulle önska, vilket jag delvis får skylla på att jag varit utan dator sedan i somras (kan rekommenderas
Tillsätt nötfärs och låt lök, bacon och nötfärs steka ihop tills färsen är genomstekt. Det är en fantastisk förmån att driva en blogg och få kontakt med så många underbara människor över hela Sverige och Norden
Besök gärna Linas blogg, där finns mängder med riktigt läckra recept. Dagens gästbloggare är Lina Lidén från bloggen Paleolina, den här laxpajen är en av hennes favoriter
För några år gick det ju en film medstekta gröna tomater i själva titeln, nog tusan borde det gå att fräsa upp våra tingestar redan innan de har fått sin röda färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.