Paj på ett väldigt annorlunda vis.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 port Pajskal
  • 2½ dl råris
  • 2 ägg
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • 2 morötter, grovt rivna
  • 2 rödbetor, grovt rivna
  • riven ingefära
  • 1-2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1½ dl naturell yoghurt, 3%
  • 2 tsk tomatpuré
  • salt och
  • svarta oliver
  • 50 fetaost Fräs ingefära och vitlök i olja i en stekpanna, efter någon minut så tillsätter du de rivna rotfrukterna och låter dom fräsa med ca 10 minuter under omrörning.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.