Fisk är inte mitt starkaste område och det är säkert 25 år sedan jag själv drog upp något. Våra pojkar har länge velat fiska själva och nu erbjöds tillfälle med en bekant
Jätte goda gäddfärsbiffar blev det till middag härom dagen. Enkelt och gott. Vi åt biffarna med potatismos och en kall sås gjord på gräddfil, majonäs, kapris, saltgurka, citronsaft, salt och citronpeppar
Gäsp. Idag är jag trött även om vi faktiskt för första gången på länge fick sova hela natten utan att en viss liten kille skulle komma upp och lägga sig bredvid
Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form. Blanda samman alla ingredienserna till såsen, utom ost, i en kastrull
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt och flera med mig blev säkert sugna på att testa, men det kräver sin planering då det tar lite tid i ugnen
En snabb titt på dagens totalt ointressanta lunch. Hoppas middagen blir lite mer spännande. Sen ska jag inte klaga då tacoköttfärs faktiskt är sjukt gott