Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Stek biffarna påmedelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar
Det innebär vegetariskt. Denna gång föll valet på en indisk daal med linser och en massa kryddor. nej, jag skojar bara med er - jag är inte så pretto - ni får gärna gå lös i tacohyllan där hemma, jag är kanske bara avundsjuk för att jag inte har samma utbud här och därmed måste improvisera)
Lägg i en bunke, täck med plast och låt svalna i rumstemperatur eller i kylen. Ha koll och rör om hela tiden så kokosen inte fastnar och bränns i botten av kastrullen
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollar med pepparkakskrydda också. Ha koll och rör om hela tiden så kokosen inte fastnar och bränns i botten av kastrullen
Blanda ihop surdegsgrunden med mjöl och vatten i en rymlig bunke. På kvällen. Tillsätt de nya ingredienserna i bunken med surdegen och rör ihop alltsammans
Glutenfri paj med svamp och kalkon. Botten är gjord av kikärtor och äggstanningen är baserad på kvarg. Börja med att mixa kikärtor, kokosolja, vatten , mjöl och salt till en smet/deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.