Till salladen åt vi varmamackormedchampinjonstuvning, gratinerade med lite riven parmesan. Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Ikväll åt vi varmamackoroch nu har fredagsmyset börjat. Tvätta och skiva champinjonerna. Jag gör oftast egen champinjonstuvning när jag gör varmamackor
Fler tips på toast ochvarma smörgåstårtor hittar du HÄR >>. Festligt och gott för liten peng, passar ju bra till fredagsmyset också med lite tomater och gurka till
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varmamackormed skinka och emmentalerost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.