Bryn kycklingen och lök i lite olja. Tillsätt morötter, haricot verts och passerade tomater. Blanda ut saffranet i lite kokt vatten och häll ovanpå riset
Jag har inte riktigt kommit igång med frukosttempot som jag hade tidigare, men nu blir det i alla fall smoothies, inte bara till mig och Daniel utan även till tjejerna på kontoret
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Det börjar bli höstruggigt och i skrivande stund vräker regnet ned. Det låter så uttjatat, men jag saknar det tunga rödvinet, grytan och den värmande brasan
Den smakar verkligen autentiskt och är spännande med sin brytning mellan mustig, het och sötsyrlig gryta, kryddigt ris kokt i mjölk med russin, söt persika och knapriga nötter och mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.