De här pommesen får du lägga lite extra tid på men det kommer det vara värt, receptet är en snabbare variant av Heston Blumenthals tredagarspommes, jag föredrar dock ganska smala pommes
Servera köttet med resten av rucolan, kryddsmöret och varma pommesfrites. Skölj och skär potatisen i grova stavar och skölj dessa under rinnande vatten, ta upp och torka av väl
Sötpotatis "pommesfrites". Sötpotatis "pommesfrites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Ni bara måste testa detta. Jag och min roomie åt dessa som snacks härom dagen och doppade i chilibea. På onsdag ska vi ha vänner över så då tänkte vi nog göra dessa tillsammans med en köttbit och god sallad
Att göra egna pommesfrites är faktiskt ganska enkelt, jag har lärt mig det här receptet genom att titta på Heston Blumenthal, och jag köper sällan pommes på påse numera
In med pommes i ugnen enligt anvisning. När pommesen är klar, strö över mozzarella och färsk persilja. 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten. -Mama Skogly ♥ 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten
Pommesfrites. Jag har tidigare bara gjort goda pommes genom fritering, recept HÄR. Den här gången ville jag testa med potatismjöl för det har jag hört ska göra pommesen krispiga
Här är ett recept som utan överdrift ger helt perfekta pommesfrites. Att man kunde göra så här bra pommes hemma hade jag då aldrig vågat föreställa mig
Polenta pommes kan vara det godaste som finns. Jag vågar påstå att polenta pommes är så pass goda att man nästan inte kan sluta äta – fick medhåll av maken De är krispigare än pommes av potatis och har en härligt god smak av majs och parmesan- smaksättningen kan varieras efter eget tycke
resten av familjen skall äta pommesfrites, vad ska jag äta till ytterfilén. Kålrotspommes är inget som jag själv kommit på, inspirationen kommer ifrån bloggen 56 kilo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.