Sätt ugnen på 175°C och smöra kanterna på en springform och lägg bakplåtspapper i botten. Riv mandelmassan och vispa med äggen till en jämn, fluffig smet
Ibland är det svårt att hinna med mellanmål, och trots att de flesta vet att det är viktigt att äta med jämna mellanrum för att hålla blodsockret stabilt och undvika sötsug, är det många som glömmer att äta mellan de 3 huvudmålen
Inatt hade jag en mardröm igen och vaknade en massa gånger så dagen var lite jobbig, men mina kunder gav mig energi och jag slutade lite tidigare idag som tur var
Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
Det här receptet är ett av minafavoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Nyårsaftonens dessert blev en riktig klassiker. Inte för söt och inte för mäktig. Glutenfri. Mandelbotten. 400 gram mandelmassa rivs på den grova sidan av rivjärnet