Dessa sojafärsbiffar blir saftiga och smakrika – lite falafelliknande – men fortfarande milda och barnvänliga, och funkar utmärkt att servera med t ex pasta (som mina barn älskar), eller med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker, paprikaröra (ajvar relish) och gärna en hemgjord tsatsiki
Häll hett vatten över sojagranulaten och låt det svälla tillsammans med buljongtärningen. Häll över i ett durkslag när det mjuknat, pressa ut vattnet och låt svalna
För de som tyckte lasagnen var för jobbig, här är spagettigratäng. Nästan lika gott. Dessutom är den rätt nyttig, bra med protein, fibrer och relativt kalorisnål för er som tänker på beach 2010
Idag åt jag detta till middag. Jag fräste lök & rödlök tillsammans med qourn , blandade i lite tomatpuré & vatten , hällde i en burk svarta bönor tillsammans med strimlade soltorkade tomater
Karljohansvamppaj med fläsk och parmesanost. Efter att ha haft lite ”semester” över sommaren är vi återigen igång med våra veckoträffar där vi fikar eller äter middag
En rätt som är oförskämt enkel att laga. Ingredienser. 2 burkar stora vita bönor 1 ask coctailtomater1 gul lök1 vitlöksklyfta1 förpackning marinerad tofu, ca 270 g beroende på fabrikatsalt och peppar ca 2,5 msk citronsaft 3 msk olivolja0,75 dl vattenca 1 msk persiljaSätt ugnen på 200°C
Skär kycklingfiléerna i långa strimlor. Blanda samman marinadens ingredienser. Häll marinaden på kycklingstrimlorna, blanda och låt marinera ca 30 minuter
Att få sitt barn eller sin bebis att äta grönsaker är ibland en svår kamp. För att underlätta utmaningen uppmuntrar jag er att prova dessa urgoda broccolibiffar