Tillsätt den vita chokladenoch rör krämen slät. Medan kakan svalnar, börja med den vita chokladfrostingen genom att smälta den vita chokladen försiktigt
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Toppa med bäroch njut. Raw bovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
-/kaka och smakar fint i bakverk och blir väldigt fin i konsistensen. Bryt chokladen i mindre bitar och tärna smöret, och smält detta tillsammans över vattenbad
Toppa med färska bäroch riven choklad. Blanda mjöl, socker, hackad mandel och smör till en pajdeg. Vispa lemon curd och vispgrädde till en fluffig kräm
Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Toppa med färska bäroch florsocker. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vit choklad. 200 g färska bär, t ex blåbäroch hallon
Vit chokladganache150 g vit choklad 0,5 vaniljstång, märgen 7,5 g honung 150 g vispgrädde (40%) [1,5 dl]. 1Sylt75 g björnbär [1,1 dl] 75 g hallon [1,1 dl] 90 g strösocker [1 dl] 15 g citronsaft, färsk [1 msk]. 1Färskostfyllning chokladganache 225 g färskost [2,25 dl]. 1Dekoration färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.