Snabbmat som smakar fint. Hyvlad vitkål (mest)skuren purjohyvlad morot ev lite broccoli eller något annat med grön kulör+lite apelsinsaftfinriven grönsaksbuljongkokos+lax+turkisk yoghurt 2 dlskal av 1/2-1 apelsin (smaka av) salt1/2 chilliJaha
Tid ca 35 min / 2 pers. / Ugn 225 graderIngredienser. 1 fryst torskfilépaket (upptinat)3 dl matlagningsgrädde3 dl fiskbuljong1 knippe persiljaPressad citronsaft ur 3/4 citron2 msk smörsalt o peppar ev
) ( det gäller såklart alla mina recept). En kväll fick middagen bli efter vad jag hade hemma. Jag är bara tvungen att delge er (om jag får skryta lite
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Idag är ingen vanlig dag för det är Hs födelsedag. Grattis. Något gott att äta efter jobbet skulle det vara och hittade detta recept inne hos Kryddburks Linda, lät jättesmarrigt så måste bara testa
Ännu en ugnsrätt som jag gillar att göra att lägga till favoriterna. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Kycklinggryta på Turkiska Kycklingarna som lever här nere i Turkiet måste ha det rätt bra. Åtminstone dem jag köper hos slakteributikerna på Saluhallen