Jag fick ett önskemål om recepten på muffinsen och pepparkaksknäckebrödet, så här kommer de. Vill ni även testa ett annat knäckebröd, så finns havreknäcket [länk] sedan tidigare i bloggen
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till sånt så har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
Hej, hoppas du som är intresserad av glutenfritt knäckebröd har följt med på föregående inlägg. Här är knäckebrödet som jag gjorde idag, på jyttemjöl och provena havremjöl