Dela auberginen på längden, skåra med en kniv i köttet och lägg halvorna i aluminiumfolie.
Lägg in auberginerna på galler i ugnen på 200 grader i 20-30 minuter Gröp ur inkråmet och mixa med övriga ingredienser, ställ kallt minst en timme innan servering.
Passar fint till grillat, gärna kyckling eller fisk.
En supergod och snabblagad kallsås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig ochsåsen blir godare
Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kallsås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kallasåser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat. Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan
Som de flesta andra kallasåserna är den enkel och snabb att röra ihop. Det här är den kallasåsen med just de smakerna som vi åt till quorn-bratwursten nyligen
Idag har solen strålat hela dagen, varmt har det varit också så det blev en sväng till Hampetorp, vi tänkte sola och bada på piren men när vi kom dit blåste det och sjön kylde ner luften rätt mycket så vi åkte hem igen till värmen på altanen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.