Igår provade jag att göra det kalljästabrödeti en grövre variant med dinkel och linfrön. Jag rörde ihop degen innan jobbet på morgonen och gräddade det på kvällen
Gott bröd bakat igjutjärnsgryta. Skriveti. Ingabilder. Inga ord. Det är synnerligen ett tristliv utan kamera (ja, båda minaobjektiv har gått sönder) och inspirationen tryter en aning
Finns det lyxigare än nybakt bröd på morgonen. Ett otroligt enkelt recept med få ingredienser, du fixar degen på kvällen och häller upp det på morgonen och vipsini ugnen
Min blogg har fått vila ett tag, men nu verkar skrivarlusten ha kommittillbaka. Den där avgörande lilla sparken att komma igång blev när flera stycken efterfrågade receptet på ett bröd jag nyligen lagt ut på Instagram
När det tillkom en gjutjärnsgrytatillköksutrustningen efter jul så var jag såklart tvungen att prova på att baka det omtalade brödet som inte behöver knådas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.