Idag har vi jobbat på duktigti trädgården och som pricken över i avslutade vi dagen med grillning. Vädret har varitfantastisktfint och vi har varit och köpt hem ett helt gäng med blommor och kryddväxter
Blanda kvarg, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen ibitar och droppa över juice. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
vispad kokosgrädde/ vanlig grädde/ kvarg/ glass. Jordgubbar är något som jag verkligen älskar. Ta ett glas/skål och varva jordgubbar, grädde (eller kvarg, glass) och nötcrisp
Ingredienser. Kock 'a la MariaMiiBergmanTips. Smaka av med basilikan. Perfekt att servera till många och även göra en stor skål med hela mixen så kan var och en servera sig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.