Stek allt på nedre falsen i ugn i 225 grader i 40 minuter. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Ibland lagar jag en massa olika nya maträtter med olika kryddning och mer eller mindre avancerad tillagning, medan jag ibland bara tycker det är dötrist och bara blandar ihop det som finns i skåpen till något som är någorlunda ätligt
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
några tsk äkta soja (minska då på saltet). min. Lägg under tiden potatisen kokar den tinade fisken i smord ugnsform, krydda med rikligt med citronpeppar, salt o peppar, täck med folie och koka nere i ugnen 20-30 min. Låt koka på svag värme 10 min. Gratinera 8-10 min. 20-30 min. 8-10 min Servera med kokta
Stek alla grönsaker, svamp och lök under omrörning i ca 3 min. Låt småputtra ca 20 min på svag värme. Jag har tycker att vi borde äta mer vegetarisk mat
Och mina vänner, det här var till och med godare än pulled pork. Tag så mycket marinad att köttet får rejält med smak och upplevs saftigt men inte alltför blött