Jag är citrustokig som ni kanske märkt här på bloggen, så kakan lät helt underbar i min smak. Smörgalningen i mig säger att man skulle kunna smälta ned lite smör och ha i sirapen också
(Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer. Hade hört talas om pankopanering genom min obsession för asiatisk mat
Vi grillade igår och gjorde en stor laddning så vi har rester över. Koka couscousen enligt anvisningar men med grönsaksbuljongtärning istället för salt
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Briketter fär längre grillning. Pernilla ca 4 dl 1 tim. Jag är uppvuxen med grill i trådgården. Så länge jag kan minnas har mamma, varje sommar, förberett kött i alla dess former med olika tillbehör, medan pappa svettats med grillvante och tång, mycket fokuserad på den glödande kolen och det fräsande köttet
När ni läser detta har ni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Om ni skulle få lite tid över i helgen så rekommenderar jag er att baka lite bröd och inte vilket bröd som helst utan detta
konditor, så ni hajar. Det går så klart även att göra en vanlig vaniljpannacotta eller friska upp den med lite citron och toppa med någon påskgul frukt
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Har ni varit nyfikna vilken middag ni kunde ha bjudit era vänner på. Även om bara en kunde vinna ingredienserna till mitt recept med HP-sauce, så har ni nu alla möjlighet att testa maten för här är min middag
Vet ni hur han visste det. Har ni kokat någon risgrynsgröt ännu. Om du som jag svurigt tillräckligt många gånger över gröt som kokat över eller bränt vid, så hittar nilösningen här
i min lunchlåda förra veckan. Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver. Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er
Kellys blev till slut ett stamställe för oss liksom för många andra Ysta'bor, menyn bytes ofta ut, man kunde alltid lita på att det serverades rikliga portioner med vansinnigt god mat och priserna gjorde att man kunde gå dit ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.