Sätt ugnen på 225 C. Blanda smör, mjöl och vatten i en matberedare - tryck ut i pajform, nagga i botten, sätt smala remsor med aluminiumfolie längs insidan på kanten (så den håller formen lättare vid gräddningen) och ställ kallt i kylskåp ca 10 min
Han passerade och påsk. Vi åt kakor, skinka och ägg, en stor del av det är fortfarande i kylskåpet, så jag är ganska säker på att det kommer att bli denna vecka på menyn för att hitta någon mängd olika rätter i kombination med skinka och ägg
Befria kycklingen från skinn och ben. Dela köttet i mindre bitar och fördela dem över 2 vetetortillas. Skiva tomaterna tunt och fördela skivorna ovanpå
Nu när det är lätt att få tag på rabarber, rekommenderar jag verkligen att göra rabarberdricka. Friskt och gott, och alldeles utmärkt att blanda i drinkar
Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Här levereras ett gammalt klassikt recept från legendariska Hiram. Det här är mitt favoritrecept för våfflor, eftersom det blir frasigt och härligt och inte innehåller grädde – den vispar jag och blandar eventuellt med lite vanilj och serverar till