Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Till nyår fixade jag till den här enkla förrätten som trots det enkla har fest och glam över sig. De blev hur goda som helst och fungerade även som tilltugg till skumpan innan förrätten
Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
Kommentarer
hybba1
Drömmen går till 70/ 80 - talet. Mycket gott!
Logga in eller Registrera för att kommentera.