En favorit som det är säkrast att göra många av. Ingredienser. 300 g vit choklad 1 dl vispgrädde 50 g smör 150 g marsipan 1 msk vitt portvin florsocker Gör så här
Mitten av november. Matskribenterna, beväpnade med penna, block, kameror, Iphones, nyputsade stövlar och en stor portion nyfikenhet, gav sig iväg till Gotland för att spana in lokala producenter, leta tryffel och äta sig igenom Gotlands Tryffelakademins högtidsmiddag
Koka upp bär och socker i en vid kastrull. låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter. Skumma av sylten noga, blanda i konserveringsmedel och häll den heta sylten på rena burkar
Efter 4 veckors semester på resande fot har jag nu kommit in i dom vardagliga rutinerna. Sista veckan i juli for vi runt och tältade på Gotland, det är lite som att komma till ett annat land
En solgul saffranspannkaka blev det till 11. 00 fikat på söndagen. inte varje söndag man är upp då. Det här är öläningarnas favorit och det är bäst att säga att receptet inte har gått i arv generation till generation