Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Det här recept ger ett härligt sätt och saftigt majsbröd, eller cornbread som det kallas i USA. Passar till lite saltare mat, som grillat eller en god stek, men kan med fördel avnjutas till en kopp te eller varför inte ett glas mjölk
Oj vilken konstig dag det här har varit. Egentligen ska jag bara jobba fem timmar på fredagar från 8 till 13, men eftersom jag ville vara med på ett möte med astma- och allergiföreningen i Luleå och skolfolk på morgonen så flyttade jag min arbetstid
I helgen fick vi recept på ananaspaj av svärmor - bara sådär via telefon. Hon skulle nämligen iväg till goda vänner och hade precis "slängt ihop ett säkert kort som inte går att misslyckas med"
Sätt ugnen på 175°. Smörj en form med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter, med smör. Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smör, rör om lite då och då
Smält margarinet och tillsätt mjölken. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner hälften av mjölkblandningen. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och hackad after eight
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa digestivekexen och lägg dessa i en bunke. Smält smöret och blanda i. Häll sedan kexblandningen i en form med löstagbara kanter och tryck till i botten