Falafel är en av de rätter jag tycker mycket om, även Emmis äter dehär ”gröna köttbullarna”, billigt och snabblagat dessutom så nästa vecka ser vi väl falafel på fler familjers middagslistor
Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Spröda och lite knäckiga havrekakorIngredienser till en plåt med kakor. 100 gr mjölkfritt smör2 dl glutenfria havregrynDrygt 1 dl glutenfritt mjöl0,75 dl farinsocker1/2 tsk bakpulver1/2 tsk kanelen liten nypa saltSmält smöret och häll över de torra ingredienserna
Här kommer ännu ett recept från en bloggläsare Linda, ett super super gottfröbröd som jag har hunnit med att bakaflera gånger, det känns som att om man tar en bitmed lite smör och en ost på så kan man inte slutaman måste bara ta en bit till och kanske ännu en bit till