Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet. Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken
Ugnsbakad torsk på Veras sätt. Smaka av med vitt vin och fond. Dela tomaternaoch lägg på fisken. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Tillsammans med pasta ochmozzarella blev det en god måndagsmiddag. Blanda pastan med ratatouillen. Riv mozzarellan i mindre bitar och blanda ner i pastan
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien med fetaost och soltorkade tomater. Så idag när jag stannade på vägen hem från jobbet för att köpa färsk fisk så ringde Johan och sa att han inte kom hem då vädret ställt till det med hans tåg
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Salta auberginenoch stek skivorna och lök i olivolja tills de är mjuka. Fördela på aubergineskivorna. Smaksätt med lite svartpeppar och pressad vitlök och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.