Dags för påsk och dags för sill. Här kommer ett enkelt grundrecept på vanlig hederlig inlagd sill. Som ni kanske förstått vid det här laget så gillar jag klassikerna bäst, så på mitt sillbord står inlagd sill, fransk löksill, senapssill och matjes
Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Många köttbulls-älskare här och det är lika roligt varje år att få till den goda smaken, konsistensen och låta familjen smaka av under tiden man steker
Vi äter väldigt sällan kyckling. Inte för att det inte är gott, utan för att det är så vansinnigt svårt att komma över fågel som inte har vuxit upp under oetiska, ja rent ut sagt vidriga, förhållanden
Men det är väl det att jag helst bjuder på något nytt och det har nog blivit en hel del favoriter i repris hemma hos oss den senaste tiden, och snabblagad mat med genvägar som inte är så roligt att dela med sig av i en matblogg
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche