Jag har suttit dem senaste veckorna och letat febrilt efter just ett LCHF-morotsbröd bland "hälso-bloggosfären" men hittade verkligen ingenting, åtminstone inget som såg gott ut
Dessa goda pepparkaksskorpor är en stor favorit hos mig. Dessa skorpor äter jag nu i stället för den klassiska pepparkakan med vetmjöl och vitt socker i, vilket känns underbart för mig
Att göra egen mandelmassa är verkligen hur enkelt som helst. Eller som Tuva sa idag efter att ha smakat av båda sorterna av mandelmassan "man borde göra allt hemma istället för att köpa det färdigt"
Godmorgon raringar. Ingen mer panikångest. Sally sa till mig att" det är ju bättre att ha ångest. Människor med ångest har ju en mycket mer kreativ sida än andra, en god analytisk förmåga och ett intellekt över det normala" då mådde ja genast bättre
I år ville jag testa att göra om receptet till LCHF. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st75 g rumsvarmt smör3 msk honung0,5 g saffran (1 kuvert)3 ägg10 dl mandelmjöl1 tsk bakpulver1 tsk äkta vaniljpulver100 g sötmandelGör så här. SAFFRANSBISCOTTI (LCHF)ca 50 st