Plocka över rejält med koriander. Skär spetskålen i 4-6 klyftor (men behåll roten). Ugnsbaka på 200 grader i 15-20 minuter tills de har en rejält rostad färg. Ingefära- och soyavinägrett 1 msk färsk ingefära, finriven 1 msk äppelcidervinäger 1 msk japansk soya 2 msk olivolja
Men tillbaka till det där med att bli en "frys-människa". Och visst är det härligt med den där tanken - att man helt plötsligt kan bestämma sig för att ändra sina vanor och bli en "ny" slags människa
Det finns en hel del man kan baka på sommarensbär,. Om krusbären är stora-dela dem en gång. Dra bort kastrullen från värmen och blanda ner socker, vaniljpulver, vetemjöl, havregryn och mandelspån
Jag fortsätter yra om sommar, utomhusmat, ljuva fester med rosé. I vardagen smyger sig barndomens sommardagar på, jag gör många vackra sallader, och jag minns med skräckblandad förtjusning hur min mamma en gång började odla squash hemma i landet
I kväll blev det nybakad focaccia, och en sallad på machésallat och riktigt mogen melon. Som ni kanske insett vid det här laget, så sticker jag inte under stol med att det inte är jag som utför själva grillandet i familjen
Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Lägg upp den bakade marängen på ett serveringsfat och bred sedan på lemon curd. Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.