Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Servera denplommonspäckadefläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
Blanda väl och bred sedan ut smeten i enlångpanna med bakplåtspapper. Rör smöret till krämen mjukt. Rör kraftigt till en luftig smet som breds på den avsvalnade kakan
Traditionsenligt skulle smörgåsen först ätas från det håll där sillen. Själv hoppar jag gärna över sillen och dekorerar istället ett par kantskurna formbröd med t
Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Servera denplommonspäckadefläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
Rekommenderas helt klart. Putsa köttet och späcka det med hälften av katrinplommonen. Lägg köttet i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Skär av enliten bit av botten så att den kan stå på stabilt på tallriken. En riktig klassiker som säkerligen stod på menyn på många krogar under detta decennium
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.