Häll i en långpanna med bakplåtspapper. Gör kokoscreamen. Smält chokladen och blanda med oljan. Smält smör i kastrull, rör ner florsocker, ägg och kokos
Inte så illa med tanke på att jag inte ens är speciellt glad i kokos. Jag kan tänka mig att en halv sats av denna bakad i en form med löstagbar botten, serverad med lättvispad grädde blir en suverän efterrätt
Igår bjöd jag jobbets kursdeltagare på den här kladdiga chokladkakan medkokostoscatäcke. Smörj en rund form med löstagbar botten (med ett bakplåtspapper i botten) och bröa med kakao
Montera vispskålen med dubbelvispen på maskinen. Gräv ur cupcaksen med en gaffel och fyll med bär. Dekorera med frysta bär som rullats i en plastpåse med strösocker
Fördel smeten jämt i en form klädd med bakplåtspapper. ca 16 st3 dl lättrostade kokosflingor150 g smält ljus blockchoklad500 g nougatBlanda samman kokos och choklad. 3 dl lättrostade kokosflingor
Häll kokosflingor, sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och sätt på plattan på medelvärme. Det märks med andra ord att både han och jag fått mammas intresse för söta kakdrömmar
Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakaka medkokos när vi hälsade på i Stockholm sist. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt det sedan i äggsmeten tillsammans med smöret och mjölken/grädden
en på jobbet - jag hittade en kaka som såg spännande ut i Två Systrars Söta och dekorerade med ett "fågelbo" av hyvlad kokos (det krävs mycket fantasi för att tolka det som ett fågelbo, men det var i alla fall tanken
Smörj en rund form - gärna med löstagbar botten - med margarin och "bröa" medkokos. Smält sedan margarinet och låt svalna medan du vispar ägg och socker pösigt