Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Toscasmet. Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och sjud en minut. Kladdkaka. Smörj och bröa (2/3 ströbröd och 1/3 strösocker) en hög bakform med löstagbar botten på ca 22 cm
Sätt ugnen på 225 ºC. Borsta potatisen och dela den i klyftor. Lägg i en plastpåse. Häll i oljan, pressa över vitlöken och salta och peppra efter behag
Ugn 150 º. Lägg bakplåtspapper i en långpanna (ca 30x40 cm). Vispa äggvitor till skum. Tillsätt socker lite i taget under fortsatt vispning tills det blir styvt
Skala och koka potatisen i generöst saltat vatten, precis innan servering så pressa potatisen. Skär köttet i 12 skivor, platta till dem och lägg en tredjedels skiva skinka samt 2 salviablad
Rör ut jästen i fingervarmt vatten, ca 37 grader. Tillsätt rapsolja och salt. Blanda ner müsli och vetemjöl (spara ca 1 dl av vetemjölet till utbakningen)
Smula jästen i en bunke. Häll på lite vatten och rör så att jästen löser sig. Rör ner resterande vatten, olja, sirap, pomeransskal, salt, russin och det mesta av mjölet