Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Vispa upp 2 dl grädde rätt hårt och blanda detta med vaniljsås blandningen
Blanda socker och potatismjöl med den skurna rabarbern direkt i formen. Servera med vaniljsås. Smält matfettet i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Råa rabarber är på tok för sura på min smak, så i detta recept har jag valt att koka rabarbern med kanel & socker, det ger den mer sötmna, och jag tycker nästan att den smakar mer då
Jag älskar smulpaj. Ska göra pajfyllningspåsar med rabarber och jordgubbar, att lägga i frysen. Blanda i en skål med lite socker, vaniljpulver och potatismjöl
Ät med grädde/glass/vaniljsås. Jag brukar "höfta till det" lite med ingredienserna och gärna byta ut en del av sockret till grövre socker, som råsocker
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 1-4 msk kokossocker (beroende på hur sött man vill ha det). 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. 1-4 msk kokossocker (beroende på hur sött man vill ha det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.