Smält chokladen och rör ned oljan. När du fått en smidig smet häller man i cornflakes eller rispuffar. Klicka ned smeten i små formar och låt stå kallt en liten stund
Här på bilden ser du hemmagjorda cocosbollar. Jag gillar godis, även om jag nuförtiden inte har ett sådant enormt sötsug som jag hade tidigare innan jag lade om kosten till LCHF
Ibland blir man väldigt fundersam över det här med kostråd. Som medborgare i landet lagom följer man snällt Livsmedelsverkets rekommendationer utan egna åsikter och logiskt tänkande
Hade tänkt att bjuda på lördagsgodis igår, men tiden räckte inte till så det kommer nu istället. Denna lördag blev det riktigt godis fast ändå lite mer åt det nyttigare hållet
En flaska yaconsirap är det senaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Idag blir det godis igen, två varianter av chokladbollar - den klassiska, onyttiga varianten och en lite nyttigare variant utan smör och socker (förutom vaniljsocker)