Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
När tonfisken är klar skär den i skivor och servera med den goda aioli majonäsen. Jag rekommenderar den härliga majonäsen till, jag smaksatte med pressad vitlök och hackad färsk koriander
Tonfisken penslade jag med olja samt saltade och pepprade innan den fick gå på grillen. Basilikasmöret kan med fördel göras innan och förvaras i frysen, ta fram det en stund innan servering bara
Färsk tonfisk är otroligt gott att grilla eller halstra och servera med en fräsch salsa. Här har jag gjort en tomatsalsa med asiatiska smaker av lime, thailändsk fisksås, soya, koriander och chili
smörj in tonfiskenmed olja, salta & peppra. vänd ihop med limeskal & saft. smaksätt ev med lite honung. grilla eller stek tonfisken på hög värme ca 45 sekunder per sida. 4 rejäla bitar tonfisk
Skölj kronärtskockorna i rikligt med vatten låt rinna av och torka med hushålls papper. Grilladtonfisk skall alltid ha en rå kärna i mitten för att bli godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.