Hej. Idag tänker jag dela med mig av två klockrena tilltugg för välkomstdrinken. För ett tag sedan så hade vi födelsedagsmiddag och det var de här två tilltuggen som jag serverade till en flaska Veuve Clicquot som har fått ligga i källaren i 20 år
I lördags kväll dracks det champagne och mumsades snittar. Det blev rosmarinkex med parmesan, polentabitar med timjanröra och soltorkade tomater på och så grön tapendade på små bitar av rostad baugette
Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner. Kanske kunde vi inte till 100% bestämma oss så varför inte göra en liten mixtallrik
Kycklingfilén jag tog upp från frysen i lördags var jag tvungen att göra iordning igår. Så jag la den i marinad av soja, olja och grillkrydda och gjorde den i ugn
Delikatesser från Jämtland Så här års finns det mycket lokal mat att frossa i här i Jämtland. Det har fyllts på i frysen från jakt, fiske, bärplockning och grönsaksodling