Jag har gjort dem några gånger och brukar ibland variera med olika kryddor. De här småkakorna som innehåller både kokosoch havregryn finns i Saltå kvarns trevliga kokbok
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke medkokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Gör slarviga bollar av smeten, lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna något. Tillsätt havregryn, kokos, russin, choklad och hasselnötter och blanda ihop tills allt är jämnt fördelat
Garnera med rostade kokosflakes, kokosflingoroch bitar av mango. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.