Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. ca 800 g torsk. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris. ca 800 g torsk. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Bara till att blanda ihop matlagningsgrädde med tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), riv i lite citronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsätt lite grönsaker som tex tomateroch spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.