Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en sockerkaksform på ca 2 l. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget och vänd ned mjöl, bakpulver och vaniljsocker
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Minafavoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
I lördags gav jag mig på pulled pork igen. Jag gjorde ju pulled pork för ett tag sedan fast då med köpebarbequesås men denna gången så gjorde jag min egen sås istället
Vårstädning blev det idag, både bilen och altanen fick sig en uppfräschning och det var välbehövligt vill jag lova, nu har jag massor med energi och vill fixa och dona överallt
Jag har suttit och funderat en stund på hur man ska inleda ett inlägg om vitkålssallad. Och inte har jag kommit på något bra, småroligt eller intressant
. Muffins som jag stod och svor över i förrgår. Men det visade sig att de blev rätt lyckade ändå. Jag hade slut på muffinsformar (hade bara tre kvar) så därför provade jag att lägga smeten i vanliga bullformar, men det blev inte alls bra så de får ni inte ens se på bild, hehe
Här kommer ett riktigt hett tips på en superdupergod kaka. Det måste ni bara prova. Älskar lite syrliga bakverk så det här kan var en ny favvo, sjuuuukt god är den i alla fall