Gjorde även en mycket fräsch sallad med massor av smaker, snygg är den oxå :-) Här kommer recepten:Ingredienser torsk i hummersåstorskfilé för ca 6 personer
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost ochpersilja
Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vitfisk. Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fiskochlite salta tillbehör
svartpeppar. Servera torskfiléntillsammans med potatisen, haricots verts och såsen. Skala och hacka potatisen, krydda med grillkrydda, paprikapulverocholivolja
IngredienserPortioner. 4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dilltillservering Lägg tilliinköpslistan
Den här färdiga basen till torsk är helt okej för migochmin kropp. Jag tycker precis som många andra, att det absolut optimala är att laga all mat helt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.