En god och enkel kycklingrätt med smak av dijon och persilja som vi åt under förra veckan. Gräddiga kycklingrätter går att variera i oändlighet, tror jag lagt ut några tidigare om inte annat får jag se till att göra det
Börja med potatisen. Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta potatisen noga med en borste och skär i klyftor. Hetta upp oljan i en stekpanna dom tål ugnsvärme och stek snittytorna på potatisen tills de får en fin färg
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
När jag ska ha gäster på middag lagar jag gärna rätter som är lätta att laga, utan krångel och som går att förbereda dagen/dagarna innan, så jag hinner umgås i lugn och ro med gästerna utan att vara överstressad