Räkor i vitt vin och vitlök! Hej på er. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också Gott att äta!
Renskavstoast med grönpeppar Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt. Skala och finhacka löken. Tillsätt lök och grönpeppar och stek på medelvärme ca 2 min Matklubben.nu
Katarinas grillade fiskpaket Marinera laxbitarna i 5-6 timmar. Koka potatisen och låt den kallna. Aromsmör. Riv skalet från limen och citronen, blanda i det mjuka smöret Matklubben.nu
Ångkokta musslor med citrongräs, basilika och vin (2 port. som huvudrätt). 1 kg musslor. 4 tsk olja. 1 lök, hackad. 4 vitlöksklyftor, hackade. 2 stjälkar citrongräs Elenas recept
Pilgrimsmusslor med fänkålskräm Gott och krämig med pigrimsmusslor och fänkål. Fungerar bra som förrätt och faller nog de flesta i smaken winendine.se