Färska rödbetor gratinerade med apetina Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen Matklubben.nu
Mozzarellagratinerade rödbetor Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka, ca 30 min. Sätt ugnen på 225°. Skär baconet i små bitar och stek det knaprigt i en stekpanna Matklubben.nu
Kokta rödbetor med Crème fraiche. Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar) Matklubben.nu
Ugnsbakade rödbetor Ugn 225º. Skala rödbetorna och skär dem i 1 cm tjocka skivor. Lägg skivorna i en form och ringla över olja Matklubben.nu
Rostade rödbetor med ostkräm Sätt ugnen på 225º. Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen 20-30 min Matklubben.nu
Gräddkokta rödbetor med pepparrot Koka rödbetorna med skalet på i vatten tils de är mjuka, 20-30 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen Matklubben.nu
Inlagda rödbetor med pepparrot Skölj rödbetorna men låt skalet vara kvar. Koka dem mjuka. Spola dem i kallt vatten och skala dem. Sila kokspadet eftersom det ska användas till lagen Matklubben.nu
Plommonmarmelad med smak av chai, honung och citron Åtminstone är mina det. Jag brukar skölja mina väl rengjorda burkar i Atamon. Jag antar att jag inte är ensam om att ha en trädgård full med plommon Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Inlagda rödbetor Det finns många olika recept på inlagda rödbetor. Så här brukar jag göra. Ingredienser. 1 kg rödbetor. Inläggninslag Nylagat