Nu ska vi strax dra iväg till Liseberg för att titta på alla fina ljussättningar, äta lite gott, strosa runt och kanske åka lite karusell och garanterat frysa en del för det är av någon anledning alltid svinkallt på Liseberg
Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan
Fikonmarmelad - ljuvlig marmelad på torkade fikon med rött vin och fin smak av portvin. Jag hade hittat ett recept på fikonarmelad med rödvin och valnötter, ett annat lockande med kastanjer men dock färska fikon
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
I år gjorde jag marmelad i julklapp. Många recept som jag såg på internet hade rödvin i sig. Men Efter som vi har gjort våran egna glögg i år så tänkte jag att jag provar med den
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj fisken och skär bort huvudet om det fortfarande är kvar. Lägg dom i en ugnsäker form och fyll dom med skivad citron/lime, hackad dill och smör
Om du inte gillar eller inte har grönsakerna som används i dessa biffar hemma, så går det bra att vara kreativ och experimentera med att lägga till dina favoriter
Idén till detta recept fick vi efter att ha sett de färgstarka morötterna i grönsaksdisken. Jättekul att man kan köpa lila morötter, knallgul blomkål och polkagrismönstrade betor