Halvtina fisken och lägg den i smord ugnsform. Bred ut detta över fisken och stoppa in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. 600 g fryst fisk
Fisk, GI, LCHF Tagged. Här har jag googlat och funnit inspiration på lite olika ställen. Broccoligratängreceptet tog jag i princip rätt av från denna sida förutom att jag tog vanlig riven ost (ej gorgonzola) och att jag hade i lite cayennepeppar i min version också
Personer. 4-6st Tid. 40min Kök. Skandinavien. Hej hopp, förlåt för försenade inlägg, igår fanns ingen tid och idag har det varit ganska mycket att stå i också
När osten smält lägg i övriga ingredienser och fiskbuljongen. För 4 personer3-4 portionsbitar med lax, delade i större bitar2 dl räkor1 röd paprika, hackad1 gul lök, hackad1 dl fiskbuljong1 dl creme fraiche3 dl grädde100 gr philadelfiaost med smak av paprika, lök och kryddor1 msk sweet chilisås1 krm sambal oelek1 msk citronsaftSaltCitronpepparGör så härFräs lök och paprika
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär laxen i strimlor och gurkan i tärningar. Blanda lätt crème fraiche, salt, peppar, vitlök, dill, wasabi eller pepparrot, lax och gurka
Är du sugen på en oerhört lätt- och snabblagad middag som ändå känns lite festlig kan jag varmt rekommendera den här underbart lena pastasåsen med rökt lax i lätt gräddsås smaksatt med vitt vin och schalottenlök
Dags för apero igen. Det är värst vad fredagarna kommer snabbt. Full fart idag, sista skoldagen innan vårlovet och en välbehövlig semester för våra små flitiga barn
Däremot ett jättegott lunchtipsIngredienser för 4 personer120 g äggnudlar1 fiskbuljong4 portionsbitar lax, i små bitar200 g morötter, strimlor200 g purjolök, strimlad1-2 vitlöksklyftor, pressad2 tsk ingefära2 tsk limeskal4 msk sweet chilisås2 msk ostronsåsHackad färsk korianderGör så härSätt på vattnet till nudlarna och lägg i en fiskbuljongtärning. 1 fiskbuljong