Det här recept ger ett härligt sätt och saftigt majsbröd, eller cornbread som det kallas i USA. Passar till lite saltare mat, som grillat eller en god stek, men kan med fördel avnjutas till en kopp te eller varför inte ett glas mjölk
Inte så många kötträtter som jag brukar få direkta cravings efter, dock är Chili con Carne en sådan. Men det visar sig funka hur bra som helst med quornfärs så bot finns
Glest med inlägg denna vecka mellan kokande av blåbärssoppa och tvättande av sängkläder. Är så tacksam att jag har egen tvättmaskin och tumlare och slipper vänta på tid i en tvättstuga
Annars är ett tips att köpa senaste numret av Mat&Hälsa – där de bjuder på en massa fina recept (däribland mina egna tårtrecept – tips inför midsommaren)
Ännu ett amerikanskt recept kommer här för er att testa om ni vill, jag ber om ursäkt om ni tycker jag är lite av en ”one-trick poney” som inte gör något annat än amerikanskt, men det är något som ligger mig varmt om hjärtat – och kanske lika varmt om midjan USA är lite av [